Lær hvordan du skriver en vinnende CV og
jobbsøknad som skiller seg ut i mengden

Ønsker du en rask og enkel guide til CV og søknadsskriving? Spar timesvis av frustrerende jobbsøking med vår steg-for-steg guide. CV- og søknadsmal er inkludert i pakken.

Alt du trenger for å få jobben er inkludert

  • Steg for steg guide
  • Profesjonell CV mal
  • Oppsett for søknad
Kjøp guide 200kr

Du får øyeblikkelig tilgang til alle filer etter betaling.

 

Få kremjobben selv uten lang erfaring, et stort nettverk og en perfekt akademisk bakgrunn

Det er ingen tvil om at med relevant erfaring fra lignende jobber, stort nettverk og solid akademisk bakgrunn fra prestigefull skole vil du aldri slite med å få kremjobber. Men for de aller fleste av oss, er dette ikke tilfellet. Derfor har vi utviklet denne guiden, for å gi netttopp vanlige folk som deg en sjanse.

“Velg en jobb du elsker, så slipper du å jobbe en eneste dag til i livet ditt”
Confucius

Skill deg ut i mengden og få jobbtilbudene til å renne inn

Få oppskriften til uttallige jobbtilbud. Aldri mer bekymring over å være arbeidsledig og jobbsøking blir gøy. Med noen enkle grep kan du øke dine sjanser betraktelig.

Din CV kan være din beste hjelper og sørge for at du gir et godt førsteinntrykk som kan styrke deg i jobbintervjuet. Dessverre er det nesten ingen som har knekt koden. Det kan du bruke til din fordel.

Glem alt du har lest tidligere om jobbsøking. Det er sannsynligvis ikke eksperter på rekruttering. Vår guide er utformet i samarbeid med en erfaren HR-rådgiver som har gitt oss sine beste tips basert på uttallige rekrutteringsprosesser.

Vi tilbringer store deler av de beste årene av livet på jobb. Jobbsøking kan derfor være noe av det viktigste du gjør for din personlige utvikling og fremtidige livsstil.

Selv om du ikke liker eller flink til å skrive vil du nyte godt av denne guiden. Du trenger ikke ha skrivetalent for å lage en vinnende CV og jobbsøknad. Ved hjelp av enkle regler og en stegvis plan vises vi deg hvordan.

Er du på jakt etter en enkel formel for å skrive jobbsøknad og CV på raskest mulig tid?

Du har kanskje brukt lang tid på en jobbsøknad hvor du følte deg godt kvalifisert, du ventet på telefon, men hørte aldri noe mer. I slike situasjoner har man som regel gjort noe feil i CV eller søknadbrev.

Har du opplevd at rekruttere og bemanningsbyrå ikke velger deg? De fleste hodejegere har mange stillinger de skal fylle og bruker kort tid på hver søknad. De skumleser kanskje til og med bare overskrifter og viktige punkter. Med noen enkle grep kan du sørge for at du svarer på det de leter etter og bruke deres forutsigbare prosesser til din fordel. Ved å tenke som de gjør, vil du lett forstå hva du skal vektlegge i søknaden.

Se hva du får med på kjøpet

Alt du trenger for å raskt skrive en god søknad og CV følger med

  • Steg for steg guide
  • CV-mal
  • Oppsett fra søknadsbrev

5 myter om jobbsøking

Myte – Man kan gjenbruke CV og søknadbrev

Feil. Det er en veldig vanlig myte og en sikker måte å skrive en dårlig søknad som ikke svarer på jobbannonsen. Du må bruke noen få minutter på å skreddersy hver enkelt søknad. Vi viser deg hvordan.

Myte – En CV skal være en logisk liste over alt man har gjort

Feil. Det viktigste skal fremheves først. Den som skal lese din CV har kort tid per CV, og du må kunne overbevise på under 30 sekunder.

Myte – Det er alltid de beste kvalifiserte som får de beste jobbene

Feil. Det er (dessverre) ikke alltid slik. Det de som har de beste søknadene som blir kalt inn på intervju som igjen får flere tilbud. Du kan være verdens beste kandiat, men om du har en dårlig skrevet CV og søknadsbrev mister du mange sjanser.

Myte – Hvis du er over 50 år får du ikke jobb

Feil. 50 pluss er ikke lenger noen alder, men du må bevise at du har holdt deg oppdatert og har relevant erfaring.

Myte – Du bør ta det første jobbtilbudet du får

Feil. Med vår metode gir vi deg valgmuligheter, slik at du kan snu om på rollene og sette krav til din fremtidige arbeidsplass og forhandle fram en bedre lønn. Hvordan gjør man det? Jo, ved å få flere jobbtilbud øker du din egen verdi og forhandlingskraft.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor skal jeg betale for denne guiden når jeg kan finne det gratis på nett?

Hva er en god jobb verd for deg? Du kan få en brukt Lada billig, men ikke en Ferrari. Det er fordi du får hva du betaler for. Ønsker du å skille deg ut i mengden av dårlige jobbsøknader, trenger du vår guide.

Hva får jeg i pakken?

– Den ultimate jobbsøker-guiden

– En profesjonell CV-mal

– En enkel og effektiv formel for søknadsbrevet

– Insidertips fra en digital markedsfører og en HR-rådgiver

Når får jeg produktet?

Rett etter betalingen kan du laste ned produktet og starte med en gang.

Er guiden vanskelig å følge?

Nei, guiden er lettlest og du trenger kun følge steg for steg. Du kan på kort tid lage en optimal CV og skrive et søknadsbrev som skiller seg ut i mengden.

Funker det for alle type jobber?

Ja, guiden er skrevet med universelle prinsipper slik at det gjelder for alle jobber.

En god CV og søknad ikke lenger nok. Når var sist du sjekket din Google-CV?

Alle Googler deg, enten du skal på date eller søker jobb. Hvis du ikke har et bra søkeresultat på ditt navn i Google kan du diskvalifsere deg selv. Med noen smarte triks kan du påvirke hva som vises når noen søker ditt navn. Er du klar for å skille deg ut i mengden og få jobbtilbudene? Da er du klar for den ultimate jobbsøker-guiden.

3 fakta om jobbsøking

1. De fleste skriver dårlige jobbsøknader og går rett i Nei-bunken. Med guiden vår unngår du at det skjer med deg.

2. De fleste sliter med å markedsføre seg selv fra sin beste side. Vi forteller deg hva du skal legge vekt på.

3. De fleste svarer ikke stillingsannonsen og sender generelle søknader. Dette gjør at du forsvinner i mengden av søknader. Vår guiden lærer deg hvordan du skal skreddersy søknadene til hver jobb.

Spar timesvis av frustrerende jobbsøking med vår steg-for-steg guide

Hva er neste steg?

Den ultimate jobbsøker-guiden kan lastes ned øyeblikkelig etter betaling. Guiden kan leses på nettbrett, mobil eller PC. Du kan redigere CV-malen i MS Word eller lignende programmer.

Når betalingen er utført blir du videresendt til en side for nedlasting av guiden og CV-malen. Alt er klart til å starte på jobbjakten. Vår betalingsløsning er PayPal som er regnet som verdens tryggeste og beste betalingsløsning på nett. Du betaler med kort eller paypal-konto, valget er ditt.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. Klikk her for å sende e-post.

Alt du trenger for å få jobben er inkludert. Kun 200kr.